Dezerty s tvarohom sú tie najlepšie a tento je jedným z nich. Môže vyzerať zložito, ale je jednoduchý a chuť excelentná. Ak si prípravu rozdelíte na časti, tak môžem povedať, že vám to pôjde od ruky. Najskôr pripravíte krém, ktorý vychladne, kým spravíte cesto. Keď navrstvíte krém a uložíte marhule, zrazu šľaháte smotanu na šľahanie, ktorú už len dáte navrch a máte hotovo. Autor: Karambola
Dezerty s tvarohom sú tie najlepšie a tento je jedným z nich. Môže vyzerať zložito, ale je jednoduchý a chuť excelentná. Ak si prípravu rozdelíte na časti, tak môžem povedať, že vám to pôjde od ruky. Najskôr pripravíte krém, ktorý vychladne, kým spravíte cesto. Keď navrstvíte krém a uložíte marhule, zrazu šľaháte smotanu na šľahanie, ktorú už len dáte navrch a máte hotovo. Autor: Karambola
Krémové marhuľové rezy sú dokonalo svieže. Výborne sa tak hodia počas slnečnej jari alebo teplého leta. Veľmi rada ich robím najmä cez víkend, keď mám viac času, ale recept nie je vôbec náročný, takže ho zvládnete aj počas hektického týždňa.
Okrem tmavej čokolády je na dekorovanie povrchu vhodné napríklad aj kakao. Prípadne zdobenie úplne vynechajte, je to na vás. A keď vám zostanú nejaké marhule navyše, môžete ich použiť pri príprave tohto pudingového dezertu s lístkovým cestom a piškótami.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste