Cuketové rezy sú ako stvorené po vianočných sviatkoch plných ťažkých jedál. Sú nadýchané, ľahké a veľmi chutné. Cesto je univerzálne, takže ho môžete využiť na viac spôsobov. Doma nám veľmi chutí, preto sa už teraz teším, ako ho najbližšie znova spracujem. Autor: Jana Jančíková
Cuketové rezy sú ako stvorené po vianočných sviatkoch plných ťažkých jedál. Sú nadýchané, ľahké a veľmi chutné. Cesto je univerzálne, takže ho môžete využiť na viac spôsobov. Doma nám veľmi chutí, preto sa už teraz teším, ako ho najbližšie znova spracujem. Autor: Jana Jančíková
Na prípravu cuketových rezov som použila klasickú polohrubú múku, no ak by ste chceli, aby bol zákusok ešte zdravší, môžete ju nahradiť napríklad celozrnnou. Taktiež si môžete upraviť množstvo cukru, prípadne ho zameniť za inú alternatívu, napríklad med alebo javorový sirup.
Čokoláda aj mascarpone krém sa dajú nahradiť niečím diétnejším a ľahším. Rezy môžu vyzerať skvelo dekorované napríklad čerstvým ovocím. Prípadne koláč podávajte bez akejkoľvek ozdoby. Tým, že sám o sebe výborne chutí, budete mať určite úspech.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste