Kto by nepoznal bublaninu? Sladký, nadýchaný a dobrý koláč pečie pravidelne nejedna domácnosť. Okrem toho, že skvelo chutí, je tiež rýchly a dá sa pripraviť na desiatky rôznych spôsobov. Ja som tentokrát do receptu pridala tvaroh, ktorý cesto zjemnil a zaručil dokonalú jemnosť.
Kto by nepoznal bublaninu? Sladký, nadýchaný a dobrý koláč pečie pravidelne nejedna domácnosť. Okrem toho, že skvelo chutí, je tiež rýchly a dá sa pripraviť na desiatky rôznych spôsobov. Ja som tentokrát do receptu pridala tvaroh, ktorý cesto zjemnil a zaručil dokonalú jemnosť.
Ovocie, ktoré do bublaniny použijete, sa odvíja od vašich predstáv a preferencií. Ja som zvolila kyslasté maliny, ktoré v koláči nezanikli, a zároveň som vrch posypala sladkou mrveničkou. Tá posunula bublaninu na ďalšiu úroveň.
Bublaninu po upečení nechajte vychladnúť a až potom krájajte na menšie štvorce alebo obdĺžniky. Pred podávaním ju môžete posypať práškovým cukrom alebo ozdobiť kopčekom šľahačky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste