Pokiaľ máte radi nepečené dezerty a k tomu ešte aj osviežujúce, tak určite neprehliadnite tento recept. Jahody ešte sú, tak ich musíme nejako zužitkovať. Klasické dezerty s jahodami a želatínou sme tu už videli, tak vyskúšame penové tiramisu s mascarpone a šľahačkou. Nič viac do krému nejde, žiadna káva, pretože tá v kombinácii s jahodami nevytvára veľmi dobrú chuť.
Pokiaľ máte radi nepečené dezerty a k tomu ešte aj osviežujúce, tak určite neprehliadnite tento recept. Jahody ešte sú, tak ich musíme nejako zužitkovať. Klasické dezerty s jahodami a želatínou sme tu už videli, tak vyskúšame penové tiramisu s mascarpone a šľahačkou. Nič viac do krému nejde, žiadna káva, pretože tá v kombinácii s jahodami nevytvára veľmi dobrú chuť.
Zdroj: Vk
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste