Bielky vyšľaháme s kr. cukrom nad parou do peny, ja som šľahala 15 minút.
Odstavíme a po miernom vychladnutí zamiešame práškový cukor, mleté orechy a polohrubú múku. Plech vyložíme papierom na pečenie a pomocou formy vytvoríme laskonky tak, že do otvorov pomocou lyžice dáme kôpky snehu, uhladíme stierkou a dáme sušiť do vopred vyhriatej rúry. Najprv som dala na 140 ° C 10 minút, potom som sušila 100 ° C, asi 40 minút. Treba to sledovať ... Necháme ich vychladnúť a potom naplníme krémom.
Z mlieka, zlatého klasu, vanilkového cukru, žĺtka som uvarila puding. Medzitým som si vyšľahala maslo s cukrom. Po vychladnutí pudingu som ho postupne pridávala k maslu. Vyšľahala som a pridala 6 lyžíc kávy, dala som trošku aj zo spodu, ak má niekto rád vôňu kávy a kávovú plnku. Naplnila som laskonky a dala stuhnúť ....