Na túto výbornú syrovo-vajíčkovú nátierku som dostala nedávno tip od dcéry a odvtedy ju robím skoro stále. Chutí výborne a hodí sa na čerstvé pečivo aj opečenú hrianku. Určite ju budem robiť aj na tohtoročnú silvestrovskú oslavu. Autor: Alena Borchová
Na túto výbornú syrovo-vajíčkovú nátierku som dostala nedávno tip od dcéry a odvtedy ju robím skoro stále. Chutí výborne a hodí sa na čerstvé pečivo aj opečenú hrianku. Určite ju budem robiť aj na tohtoročnú silvestrovskú oslavu. Autor: Alena Borchová
Domáce nátierky mám veľmi rada. Viem si ich upraviť presne podľa svojej chuti a dajú sa urobiť na nespočetne veľa spôsobov. Jednou z mojich obľúbených je aj táto syrovo-vajíčková, ktorú robím často na večeru, oslavy či na rôzne posedenia s blízkymi.
Hotovú nátierku natierame na čerstvé pečivo alebo chlieb. Prípadne na chrumkavú hrianku. Okrem toho k nej môžeme pridať aj čerstvú zeleninu. Skvelé sú paradajky, paprika či dokonca uhorka.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste