Tento mramorový koláč sa mi fakt podaril. Nadýchané cesto v kombinácii s čerešňami je jednoducho neodolateľné. Nehovoriac o mierne chrumkavom povrchu, ktorý sa v ústach doslova rozplýva. Určite vyskúšajte. Stojí za to. Autor: Michaela Žítková
Tento mramorový koláč sa mi fakt podaril. Nadýchané cesto v kombinácii s čerešňami je jednoducho neodolateľné. Nehovoriac o mierne chrumkavom povrchu, ktorý sa v ústach doslova rozplýva. Určite vyskúšajte. Stojí za to. Autor: Michaela Žítková
Koláč je extra rýchly, vďaka čomu sa zapáči každému, kto má rád sladké, no nechce tráviť v kuchyni príliš veľa času. Čerešne môžete zameniť za čokoľvek iné. Ja som ich mala veľa, preto som ich použila. Namiesto nich však môžete zvoliť aj marhule, slivky či ríbezle.
Koláč spája hneď niekoľko dôležitých vlastností – je sladký, vláčny, nadýchaný a jemný. Keď doň pridáte nejaké kyslasté ovocie, bude o niečo výraznejší. Podávať ho môžete ešte mierne posypaný práškovým cukrom a dekorovaný šľahačkou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste