Roláda bez múky je výborným dezertom pre každého, kto sa chce vyhýbať múke zo zdravotných, diétnych alebo akýchkoľvek iných dôvodov. Nadýchané cesto dopĺňa jemný smotanový krém, ktorý si viete prispôsobiť presne podľa svojich predstáv.
Roláda bez múky je výborným dezertom pre každého, kto sa chce vyhýbať múke zo zdravotných, diétnych alebo akýchkoľvek iných dôvodov. Nadýchané cesto dopĺňa jemný smotanový krém, ktorý si viete prispôsobiť presne podľa svojich predstáv.
Krém do rolády je veľmi jednoduchý. Ak by ste ho chceli niečím oživiť, pokojne doň pridajte čerstvé alebo mrazené ovocie. Skvelé sú jahody, maliny, čučoriedky či dokonca banány. Prípadne siahnite po nasekanej čokoláde alebo orechoch.
Pred podávaním nezabudnite roládu dekorovať práškovým cukrom alebo roztopenou čokoládou. V prípade, že by vám smotanová plnka nevyhovovala, môžete ju nahradiť krémom z mascarpone, tvarohu či dokonca masla.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste