Jednoduchý recept, ktorý každý pozná od svojej mamky, tá to pozná zase od svojej mamky a takto sa to dedilo z generácie na generáciu. Každý má iný recept, každý si ho prispôsobuje podľa seba a podľa mňa je tento najlepší. Labky sú krehké, z formičky vyskakujú samy a nemajú žiadnu chybu. Po upečení ich necháme vychladnúť a potom ich poprášime (iba jemne) práškovým cukrom. Autor: Petra H.
Jednoduchý recept, ktorý každý pozná od svojej mamky, tá to pozná zase od svojej mamky a takto sa to dedilo z generácie na generáciu. Každý má iný recept, každý si ho prispôsobuje podľa seba a podľa mňa je tento najlepší. Labky sú krehké, z formičky vyskakujú samy a nemajú žiadnu chybu. Po upečení ich necháme vychladnúť a potom ich poprášime (iba jemne) práškovým cukrom. Autor: Petra H.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste