Rebarboru nakrájame na malé kúsky, ktoré zasypeme kryštálovým cukrom v miske a necháme stáť. Rebarbora pustí šťavu a potom ju osušíme.
V troche teplého mlieka rozpustíme lyžičku cukru a rozdrobíme droždie. Necháme vzísť kvások. Ostatné suroviny zmiešame v miske, pridáme kvások a spracujeme hladké cesto, ktoré necháme kysnúť na teplom mieste zakryté utierkou 40 - 60 minút.
Klasickým spôsobom uvaríme puding (do mlieka pridáme cukor, pudingové prášky a maslo a varíme na miernom ohni) a necháme puding mierne vychladnúť.
Vykysnuté cesto rozvaľkáme na obdĺžnik, potrieme ho teplým pudingom a poukladáme osušenú rebarboru. Zrolujeme a ostrým nožom nakrájame na kúsky, ktoré ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 190 stupňov cca 25 minút. Pred pečením povrch potrieme rozšľahaným vajíčkom s trochou mlieka.