Klasika je klasika. Ak šišky, tak u nás doma jedine zo zemiakového kysnutého cesta. Zemiaky uvaríme, nastrúhame na jemnom strúhadle a pridáme ich k múke, kvásku a k ostatným surovinám. Sú krehké, jemné a počas vyprážania nepijú olej z panvice, takže v konečnom dôsledku nie sú vôbec mastné ako klasické kysnuté. Určite vyskúšajte, nemáte čo stratiť. Autor: Marta
Klasika je klasika. Ak šišky, tak u nás doma jedine zo zemiakového kysnutého cesta. Zemiaky uvaríme, nastrúhame na jemnom strúhadle a pridáme ich k múke, kvásku a k ostatným surovinám. Sú krehké, jemné a počas vyprážania nepijú olej z panvice, takže v konečnom dôsledku nie sú vôbec mastné ako klasické kysnuté. Určite vyskúšajte, nemáte čo stratiť. Autor: Marta
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste