Po dlhom čase sa mi konečne podaril chlebíček z môjho kvásku. Kvások som poctivo kŕmila 2 týždne, aby bol silný a nakoniec som z neho upiekla tento krásny veľký bochník s ľanovými semienkami. Inšpirovala som sa receptom od bonvivani.sk, len trošku som si pomer surovín upravila. Autor: Karambola
Po dlhom čase sa mi konečne podaril chlebíček z môjho kvásku. Kvások som poctivo kŕmila 2 týždne, aby bol silný a nakoniec som z neho upiekla tento krásny veľký bochník s ľanovými semienkami. Inšpirovala som sa receptom od bonvivani.sk, len trošku som si pomer surovín upravila. Autor: Karambola
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Jak by se měl po upečení a vychladnutí uchovávat? Někde jsem četla že ve vlhké utěrce, aby neztvrdl 😱