Mäso cez týždeň musí byť. Niekto varieva taký obed iba cez víkend, v nedeľu, ale ja si musím dopriať mäso aj cez týždeň. Kuracie štvrťky na uhorskej kapuste, to je nebíčko v papuľke. Varievam tak, aby zostalo na dva dni, pretože jeden deň jesť také vynikajúce jedlo je málo. K tomu som podávala "bosák" (kto chce, tak knedle sa volajú aj drbáky, chlpáče, ...), ale už som to robievala aj s klasickou kysnutou alebo zemiakovou knedľou. Autor: Naďa I. /Rebeka/
Mäso cez týždeň musí byť. Niekto varieva taký obed iba cez víkend, v nedeľu, ale ja si musím dopriať mäso aj cez týždeň. Kuracie štvrťky na uhorskej kapuste, to je nebíčko v papuľke. Varievam tak, aby zostalo na dva dni, pretože jeden deň jesť také vynikajúce jedlo je málo. K tomu som podávala "bosák" (kto chce, tak knedle sa volajú aj drbáky, chlpáče, ...), ale už som to robievala aj s klasickou kysnutou alebo zemiakovou knedľou. Autor: Naďa I. /Rebeka/
Môj blog: Vaření s Tomem
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste