NajRecept.sk Mäso Vnútornosti Kuracia pečeň ako guláš. Vyborný obed, ktorý u nás varím pravidelne.
Kuracia pečeň ako guláš. Vyborný obed, ktorý u nás varím pravidelne.
Recept Kuracia pečeň ako guláš. Vyborný obed, ktorý u nás varím pravidelne.
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Mishenka

U nás sa pečeň na tanieri objavuje pravidelne a túto variantu mimoriadne obľubujeme. Je v nej aj dosť zeleniny a chuťou ozaj pripomína guláš.

Mishenka Mishenka    ·   4.7.2023

Kuracia pečeň ako guláš. Vyborný obed, ktorý u nás varím pravidelne.

U nás sa pečeň na tanieri objavuje pravidelne a túto variantu mimoriadne obľubujeme. Je v nej aj dosť zeleniny a chuťou ozaj pripomína guláš.

35 min
Čas prípravy
35 min
Čas varenia
Suroviny
800 g
kuracia pečeň
2 ks
cibuľa
2 ks
biela paprika
3 ks
paradajka
podľa chuti
gulášové korenie
podľa chuti
mletá červená paprika
podľa chuti
mletá rasca
3 ks
strúčik cesnaku
podľa chuti
majorán
2 lyžice
paradajkový pretlak
na zahustenie
hladká múka
Postup receptu
Vytlačiť
35 min
Čas prípravy
35 min
Čas varenia
  1. Cibuľu a papriku nakrájame a orestujeme na oleji.
  2. Pridáme nakrájanú a očistenú kuraciu pečeň, gulášové korenie, mletú rascu, červenú papriku a prelisovaný cesnak a spolu orestujeme a dusíme domäkka.
  3. Pridáme nakrájané paradajky, pretlak a majorán a už len kratučko povaríme a ak je potrebné, zahustíme múkou rozmiešanou vo vode.
  4. Podávame s ryžou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár