Z predošlého obeda zostala zemiaková kaša a nechcela som ju vyhodiť. Niekedy pripravujem z takej kaše lokše podľa receptu od babičky, ale tentoraz som zvolila iný recept. Krokety sú vynikajúca príloha k mäsu alebo k vyprážanému karfiolu. Vyskúšajte ich pripraviť s hrubou múkou, sú šťavnaté a chrumkavé. Síce sa vypráža, ale nebojte sa toho. Nie sú vôbec mastné, stačí ich po vyprážaní uložiť na papierový obrúsok. Ten stiahne všetok prebytočný olej a krokety sú menej mastné.
Z predošlého obeda zostala zemiaková kaša a nechcela som ju vyhodiť. Niekedy pripravujem z takej kaše lokše podľa receptu od babičky, ale tentoraz som zvolila iný recept. Krokety sú vynikajúca príloha k mäsu alebo k vyprážanému karfiolu. Vyskúšajte ich pripraviť s hrubou múkou, sú šťavnaté a chrumkavé. Síce sa vypráža, ale nebojte sa toho. Nie sú vôbec mastné, stačí ich po vyprážaní uložiť na papierový obrúsok. Ten stiahne všetok prebytočný olej a krokety sú menej mastné.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste