Fantastický obed, po ktorom sa budete oblizovať aj 4 hodiny. Pečené mäso, u nás doma to je klasická krkovička, vy môžete použiť aj bravčové karé alebo rebierka, prípadne, ak ste fanúšikom kuracieho, tak kuracie nohy alebo aj prsia a k tomu chrumkavé zemiaky posypané červenou mletou paprikou a karí korením. To všetko je pečené spolu v jednom pekáčiku zaliate smotanou. Tá chrumkavá kôrka na zemiakoch je vynikajúca. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Fantastický obed, po ktorom sa budete oblizovať aj 4 hodiny. Pečené mäso, u nás doma to je klasická krkovička, vy môžete použiť aj bravčové karé alebo rebierka, prípadne, ak ste fanúšikom kuracieho, tak kuracie nohy alebo aj prsia a k tomu chrumkavé zemiaky posypané červenou mletou paprikou a karí korením. To všetko je pečené spolu v jednom pekáčiku zaliate smotanou. Tá chrumkavá kôrka na zemiakoch je vynikajúca. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Môj blog: Varenie s Tomom
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste