Mäso umyjeme, osušíme a nenaklepané pokvapkáme olejom a posypeme čiernym korením.
Necháme v uzavretej nádobe cez noc v chladničke.
Pekáčik si vymastíme masťou. Mäso len veľmi zľahka osolíme a každý plátok potrieme z hornej strany horčicou.
Oba syry nastrúhame na slzičkovom strúhadle. Eidam v miske premiešame s paprikou. Očistenú cibuľu nakrájame na céčka a husto nimi posypeme mäso. Na cibuľu urobíme kôpky z nivy, hore dáme paprikový eidam, priklopíme a dáme do rúry.
Pečieme (nepodlievame) na 200st. 50 minút. Potom teplotu znížime na 170, odklopíte a dopekáme ďalších cca 20 minút. Cibuľa sa postará o luxusné šťavu.
Dobrý den, mohu se zeptat, jaká příloha se k tomu hodí nejvíc? 😊