Nepečený dezert z cukrárskych piškót je rýchlovka, ktorá vás zachráni vždy, keď sa vám ohlási nečakaná návšteva a neviete, čo by ste jej rýchlo naservírovali. Ozdobiť ju môžete podľa svojich predstáv. Ja som použila čokoládové hobliny a trubičky. Autor: Jana Jančíková
Nepečený dezert z cukrárskych piškót je rýchlovka, ktorá vás zachráni vždy, keď sa vám ohlási nečakaná návšteva a neviete, čo by ste jej rýchlo naservírovali. Ozdobiť ju môžete podľa svojich predstáv. Ja som použila čokoládové hobliny a trubičky. Autor: Jana Jančíková
Nepečené dezerty patria medzi moje obľúbené. Sú rýchle, chutné a jednoduché. Ak sa vám nechce robiť klasiku vo forme tiramisu alebo panna cotty, vyskúšajte tieto plnené piškóty. To, akú plnku do nich zvolíte, je čisto na vás. Inšpirovať sa môžete tou mojou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste