Vajíčka a jeden žĺtok zmiešame spolu s práškovým cukrom a rumom. Postupne pridáme med, múku zmiešanú so sódou a nakoniec aj rozpustené maslo a mlieko. Rozdelíme ho na 2 časti a pomocou valčeka na cesto si ho rozvaľkáme do požadovanej veľkosti plechu. (Veľkosť plechu cca 36 x 25 cm). Dáme upiecť do vopred vyhriatej rúry na 200 stupňov cca 4-5 minút. Jedno cesto si ešte pred pečením nakrájame na kocky, inak sa nám po upečení bude pri krájaní lámať.
Pripravíme si krém. V mlieku si rozmiešame Zlaté klasy. Pridáme vanilkový cukor a dáme variť. Keď sa nám krém ohrial, pridáme rozšľahané žĺtky, ku ktorým sme pridali múku a varíme do zhustnutia.
V inej miske si vyšľaháme maslo s cukrom do peny a postupne pridávame vychladnutý krém.
Na upečený nepokrájaný korpus si navrstvíme vanilkový krém. Na vanilkový krém si navrstvíme vyšľahanú šľahačku a prikryjeme nakrájanými kockami.
Necháme poriadne vychladiť v chladničke a podávame. Dobrú chuť!