Rožky s kakaovo-kávovým krémom nesmú na Vianoce chýbať. Pre ešte krajší dizajn ich zvyčajne dekorujem čokoládovou polevou a bielymi vločkami. Tento krok však môžete úplne vynechať, prípadne použiť na dekorovanie niečo iné. Autor: Blanka Kozáková
Rožky s kakaovo-kávovým krémom nesmú na Vianoce chýbať. Pre ešte krajší dizajn ich zvyčajne dekorujem čokoládovou polevou a bielymi vločkami. Tento krok však môžete úplne vynechať, prípadne použiť na dekorovanie niečo iné. Autor: Blanka Kozáková
Kakaové rožky sú jemné a príjemne sladké. Aby však boli zaujímavé a dobre chutili, plním ich maslovým krémom. Ten na to, aby bol nadýchaný a jemný, sčasti šľahám nad parou. Na dekorovanie je najlepšia tmavá čokoláda, no pokojne použite aj bielu alebo ju vynechajte. Je to na vás.
Hotové rožky necháme stuhnúť a následne ich skladujeme na chladnom mieste. Najlepšie je pripraviť ich zopár dní pred Vianocami, pretože obsahujú maslový krém. Ten má oveľa kratšiu životnosť ako napríklad maková plnka alebo džem.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste