Mala som doma uvarené zemiaky, tak som si povedala, že z nich spravím makové šúľance. Táto klasika, ktorú si mnohí pamätajú zo svojho detstva, je výborná a rýchla. V prípade, že nie ste veľkí milovníci maku, môžete ho nahradiť kakaom alebo opečenou strúhankou. Autor: Jana Jančíková
Mala som doma uvarené zemiaky, tak som si povedala, že z nich spravím makové šúľance. Táto klasika, ktorú si mnohí pamätajú zo svojho detstva, je výborná a rýchla. V prípade, že nie ste veľkí milovníci maku, môžete ho nahradiť kakaom alebo opečenou strúhankou. Autor: Jana Jančíková
Zemiakové cesto je univerzálne. Výborné je predovšetkým na slivkové knedle, no ak sa vám ich nechce pripravovať, môžete si uvariť šúľance, ktoré budú hotové do pár minút. Do cesta však nezabudnite pridať zemiakový škrob, ktorý sa postará o jeho krehkosť a mäkkosť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste