Z obeda mi zostalo bravčové mäso a špenát, preto som si povedala, že urobím rýchlu štrúdľu, do ktorej ich spotrebujem. A spravila som dobre. Štrúdľa mala veľký úspech, takže ju plánujem zopakovať. Tentokrát však s trochu inou plnkou. Autor: Lucie Rakušanová
Z obeda mi zostalo bravčové mäso a špenát, preto som si povedala, že urobím rýchlu štrúdľu, do ktorej ich spotrebujem. A spravila som dobre. Štrúdľa mala veľký úspech, takže ju plánujem zopakovať. Tentokrát však s trochu inou plnkou. Autor: Lucie Rakušanová
Cesto, ktoré pripravujem na štrúdľu, má univerzálnu chuť. Dá sa tak použiť nielen na slano, ale aj na sladko. Ak by ste si chceli pripraviť chutný dezert, môžete ho naplniť makovou plnkou z tohto receptu.
Pivná štrúdľa je krehká a veľmi dobrá. Ak by vám plnka z mäsa, špenátu a goudy nevyhovovala, jednoducho ju zameňte za niečo iné podľa vašej chuti. A v prípade, že by ste mali chuť na niečo sladké, vyskúšajte túto štrúdľu z kyslej smotany.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste