Bravčová rolovaná panenka je výbornou voľbou na slávnostný obed počas sviatkov. Pre nás je takou menšou zmenou po dňoch plných majonézového šalátu, ryby a rezňov. Autor: Michaela Žítková
Bravčová rolovaná panenka je výbornou voľbou na slávnostný obed počas sviatkov. Pre nás je takou menšou zmenou po dňoch plných majonézového šalátu, ryby a rezňov. Autor: Michaela Žítková
Bravčová panenka je jemná a šťavnatá. Plnka z kombinácie šunky, goudy, vajec, fazuliek a papriky ju skvelo dopĺňa a zaručuje ten najlepší chuťový zážitok. Jej príprava je o niečo zdĺhavejšia, no počas sviatkov, kedy máme spravidla viac času, to vôbec nevadí.
Hotovú bravčovú panenku nakrájajte na kolieska a pred podávaním ich prelejte šťavou. Mäso môžete servírovať s plackami, no ak na ich prípravu nemáte čas, dajú sa nahradiť varenými zemiakmi.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste