Krehké mäso, ktoré sa doslova rozplýva na jazyku. Pripravila som k nemu ešte krémovú šampiňónovú omáčku, aby výsledný pokrm nebol suchý a urobila som dobre. Obed zožal veľký úspech a každý sa ma pýta, kedy ho spravím znova. Autor: Michaela Žítková
Krehké mäso, ktoré sa doslova rozplýva na jazyku. Pripravila som k nemu ešte krémovú šampiňónovú omáčku, aby výsledný pokrm nebol suchý a urobila som dobre. Obed zožal veľký úspech a každý sa ma pýta, kedy ho spravím znova. Autor: Michaela Žítková
Keď neviete, čo na obed, táto bravčová panenka je tou najlepšou voľbou. Okrem skvelej chuti vás poteší aj rýchlou prípravou a tým, že k nej môžete naservírovať rôzne prílohy podľa svojej chuti. Stávkou na istotu je ryža, ktorú som robila aj ja, no vhodné sú aj varené zemiaky či dokonca zemiaková kaša. Skvelý recept na ňu nájdete tu.
Bravčová panenka je šťavnatá a krehká. K ryži sa perfektne hodí. Ak by ste doma nemali šafrán alebo ho nemáte v láske, pokojne ho môžete vynechať a k mäsu si pripraviť len klasickú ryžu.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste