Božská chuť škorice! Vynikajúci koláč s kyslou smotanou, ktorý zmizne z plechu za neuveriteľne rýchly čas. Puding pečieme spolu s tmavým a svetlým cestom, ako napríklad pri známom a tradičnom receptu Macocha. Nebojte sa, puding počas pečenia určite stuhne, takže sa nič nebude roztekať. Na vrch robím škoricovo smotanovú vrstvu. Tú škoricu neodporúčam vynechať, dodá celému koláču vynikajúcu chuť. Autor: Triniti
Božská chuť škorice! Vynikajúci koláč s kyslou smotanou, ktorý zmizne z plechu za neuveriteľne rýchly čas. Puding pečieme spolu s tmavým a svetlým cestom, ako napríklad pri známom a tradičnom receptu Macocha. Nebojte sa, puding počas pečenia určite stuhne, takže sa nič nebude roztekať. Na vrch robím škoricovo smotanovú vrstvu. Tú škoricu neodporúčam vynechať, dodá celému koláču vynikajúcu chuť. Autor: Triniti
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste