Múku zmiešame s cukrom, kakaom, jedlou sódou a žĺtkami. Jemne vareškou primiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Pripravené cesto navrstvíme do pekáča, ktorý sme vystlali papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 25 minút.
Upečené cesto vyberieme a ihneď zrolujeme s navlhčenou utierkou.
Do mlieka pridáme múku, cukor a vajíčka. Dôkladne premiešame, aby sme nemali hrudky a dáme variť na oheň. Varíme do zhustnutia. Hustú kašu odstavíme a pridáme maslo. Miešaním rozpustíme. Hmotu rozdelíme na polovicu a do jednej pridáme na kocky nalámanú čokoládu.
Roládu rozvinieme, potrieme bielym a tmavým cestom a opatrne zrolujeme.
Necháme stuhnúť a ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Dobrú chuť!