Bielky a žĺtky si oddelíme. Bielky si vyšľaháme so štipkou soli na tuhý sneh a postupne pridávame 9 lyžíc cukru. Pridáme múku, prášok do pečiva, strúhanku a nakoniec i olej.
Takto pripravené cesto si navrstvíme na plech, ktorý sme si vystlali papierom a posypali hrubo nasekanými orechmi. Pečieme pri teplote 180 stupňov pekne do ružova. Upečené vyberieme z rúry, otočíme cesto hore nohami a stiahneme papierom. Ešte teplé cesto natrieme nutelou.
Pripravíme si krém. V mlieku si rozrobíme zlaté klasy alebo vanilkové pudingy, pridáme 9 ks žĺtkov a 9 lyžíc cukru. Uvaríme puding a následne ho vo vodnom kúpeli chladíme.
Maslo si vymiešame do peny, pridáme vychladnutý puding a následne tento krém rozdelíme na 2 časti. Do jednej časti pridáme kakao a premiešame.
Na cesto s nutelou ukladáme striedavo kôpky kakaového a vanilkového krému a nakoniec pekne uhladíme.
Na vrch koláča navrstvíme vyšľahanú smotanu so stužovačom a ozdobíme kakaom. Odložíme do chladničky a necháme stuhnúť. Krájame mokrým zúbkovaným nožom a podávame. Dobrú chuť!