Medvedí cesnak je teraz asi všade, tak to treba využiť naplno aj v našej kuchyni. Ja už som pripravovala pesto, ktoré mám v chladničke aj do zásoby, robila som aj cesnakové maslo, ktoré je oveľa lepšie ako klasické, napríklad na raňajky na čerstvý chlebík a teraz som pripravovala aj skvelý obed - karfiolové placky, do ktorých som pridala medvedí cesnak. Chuťovo sú fantastické, jedla by som to dokonca aj bez prílohy :) Autor: Lenulka
Medvedí cesnak je teraz asi všade, tak to treba využiť naplno aj v našej kuchyni. Ja už som pripravovala pesto, ktoré mám v chladničke aj do zásoby, robila som aj cesnakové maslo, ktoré je oveľa lepšie ako klasické, napríklad na raňajky na čerstvý chlebík a teraz som pripravovala aj skvelý obed - karfiolové placky, do ktorých som pridala medvedí cesnak. Chuťovo sú fantastické, jedla by som to dokonca aj bez prílohy :) Autor: Lenulka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste