Klasické smažené a veľmi chutné. Hoci vyprážané jedlá nerobím často, raz za čas si ich doma doprajeme. Karbonátky z mletého bravčového mäsa s cibuľkou, cesnakom, starším pečivom, korením podľa vlastnej chuti a k tomu klasická zemiaková kaša, ktorá je ochutená jarnou cibuľkou. Aj keď som zásadne proti jarnej cibuľke na jeseň, niekedy svojim chutiam jednoducho neuniknem. Autor: Karambola
Klasické smažené a veľmi chutné. Hoci vyprážané jedlá nerobím často, raz za čas si ich doma doprajeme. Karbonátky z mletého bravčového mäsa s cibuľkou, cesnakom, starším pečivom, korením podľa vlastnej chuti a k tomu klasická zemiaková kaša, ktorá je ochutená jarnou cibuľkou. Aj keď som zásadne proti jarnej cibuľke na jeseň, niekedy svojim chutiam jednoducho neuniknem. Autor: Karambola
Karbonátky sú skvelé na obed aj večeru. Ich príprava je o niečo dlhšia, no rozhodne stojí za to. Podávať k nim môžete zemiakovú kašu alebo varené zemiaky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste