Luxusný zákusok, ktorý si obľúbite. Pokiaľ máte radi mini veterníky (alebo i veľké), určite si pochutnáte. Nemusíte robiť malé kúsky, ktoré aspoň mne sa zdajú veľmi prácne, ale rovno urobíte veľký, ktorý nakrájate na rezy a podávate. Je to oveľa praktickejšie ako tie malé, ktoré tvarujete pomocou ozdobnej špičky. Polevu robím z cukru a smotany, určite vyskúšajte a nezamieňajte ju za práškový cukor alebo čokoládovú polevu. Autor: rebeka (Naďa I.)
Luxusný zákusok, ktorý si obľúbite. Pokiaľ máte radi mini veterníky (alebo i veľké), určite si pochutnáte. Nemusíte robiť malé kúsky, ktoré aspoň mne sa zdajú veľmi prácne, ale rovno urobíte veľký, ktorý nakrájate na rezy a podávate. Je to oveľa praktickejšie ako tie malé, ktoré tvarujete pomocou ozdobnej špičky. Polevu robím z cukru a smotany, určite vyskúšajte a nezamieňajte ju za práškový cukor alebo čokoládovú polevu. Autor: rebeka (Naďa I.)
Môj blog: Varenie s Tomem
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Včera jsem zkusila poprve. Moc mi záleželo aby se povedl, kvuli návštěvě, ale mela jsem jistě obavy, jaky vlastně bude. Musim konstatovat, ze jsem ho čerstvý musela ochutnat a vyjely me i manzelovy oči, jak je to neskutečné lahodné, vse luxusně chuťové sladene a kupovany větrník se muze jit zahrabat. Korpus nádherne jemný, vlacny, krem neni sladký a poleva nahoře tomu dodá tu pomyslnou tresinku. Za tu praci to stojí, je opravdu božský, musim jej bránit tělem než přijede návštěva, aby zbylo… Moc dekuji za úžasný recept!