Veterníky som naplnila vanilkovým krémom a karamelovou šľahačkou. Základy pre oba krémy je dobré pripraviť deň vopred, aby sa dostatočne vychladili v chladničke. Druhý deň už v krátkosti obe náplne dokončíte. Veterníky nie sú zložité, len je potrebné si všetko dobre naplánovať a zorganizovať. Potom už to ide ako po masle :)
Veterníky som naplnila vanilkovým krémom a karamelovou šľahačkou. Základy pre oba krémy je dobré pripraviť deň vopred, aby sa dostatočne vychladili v chladničke. Druhý deň už v krátkosti obe náplne dokončíte. Veterníky nie sú zložité, len je potrebné si všetko dobre naplánovať a zorganizovať. Potom už to ide ako po masle :)
Zdroj: Víkendové pečenie
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste