Najjednoduchší krém, aký existuje. Salko a maslo vyšľaháme mixérom do hladkej hmoty a krém je hotový. Trvá to asi len 5 minút, avšak, keď kúpite v obchode už karamelové salko. Ak nie, pripravte sa na trojhodinové varenie obyčajného salka vo vriacej vode a potom na asi hodinové chladnutie, ak nie viac. Karamelové je síce drahšie, ale oplatí sa ušetriť čas. Nie je to až tak vysoká položka, ktorá by nás zruinovala :) Zdobila som čokoládou a hviezdičkou z marcipánu. Použila som modrú farbu, aby som ich trochu oživila. Autor: Petra H.
Najjednoduchší krém, aký existuje. Salko a maslo vyšľaháme mixérom do hladkej hmoty a krém je hotový. Trvá to asi len 5 minút, avšak, keď kúpite v obchode už karamelové salko. Ak nie, pripravte sa na trojhodinové varenie obyčajného salka vo vriacej vode a potom na asi hodinové chladnutie, ak nie viac. Karamelové je síce drahšie, ale oplatí sa ušetriť čas. Nie je to až tak vysoká položka, ktorá by nás zruinovala :) Zdobila som čokoládou a hviezdičkou z marcipánu. Použila som modrú farbu, aby som ich trochu oživila. Autor: Petra H.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste