Najskôr si pripravíme arašidovú plnku. Arašidové maslo vymiešame s hnedým cukrom a spracujeme tenší valec, ktorý nakrájame na 32 rovnakých kúskov. Každý kúsok spracujeme do guľôčky a odložíme do chladničky.
Do väčšej misy preosejeme múku, pridáme kakao, sódu bikarbónu, soľ a premiešame. V druhej miske mixérom vyšľaháme maslo spolu s práškovým cukrom, pridáme vajíčko, mlieko a vanilkový cukor. Pomaly pridávame sypkú zmes a spracujeme širší valec, ktorý rozdelíme na 32 rovnakých častí a znovu každý kúsok spracujeme do guľôčky.
Tmavú guličku v ruke spracujeme na placku, do stredu uložíme svetlú guličku a obalíme ju tmavým cestom. Takto spracované guľôčky ukladáme na papierom vyložený plech na pečenie a zľahka každú guľôčku stlačíme.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 170 stupňov cca 8 minút. Upečené necháme na mriežke vychladnúť a zľahka ich posypeme práškovým cukrom. Skladujeme v uzatvárateľnej nádobe.