Včelie úle patria medzi najobľúbenejšie druhy vianočného pečiva. Sladká kombinácia piškót, kakaa, masla a rumu vytvára neodolateľne jemné cesto, ktoré sa doslova rozplýva na jazyku. Navyše sa nepečú, takže sú hotové raz-dva. Autor: Tanya Šťástková
Včelie úle patria medzi najobľúbenejšie druhy vianočného pečiva. Sladká kombinácia piškót, kakaa, masla a rumu vytvára neodolateľne jemné cesto, ktoré sa doslova rozplýva na jazyku. Navyše sa nepečú, takže sú hotové raz-dva. Autor: Tanya Šťástková
Základom úspechu je kvalitný rum a jemne mleté piškóty, vďaka ktorým majú úle tú správnu konzistenciu. To, či sa ich rozhodnete plniť, závisí čisto od vás a vašich preferencií. Ja som ich tentokrát nechala bez náplne.
Takto pripravené úliky dáme na chladné a tmavé miesto, kde vydržia celé sviatky. Chceli by ste si pripraviť ešte nejaké nepečené vianočné koláčiky? Vyskúšajte tieto výborné klasické šuhajdy.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste