Šalát Slonie žrádlo je u nás doma veľmi obľúbený. Často ho robím na raňajky alebo vtedy, keď k nám má prísť návšteva. Vďaka kombinácii horčice, kečupu, sójovej a Worcester omáčky má veľmi zaujímavú a výraznú chuť. Ak ste ho ešte nikdy neskúšali, určite tak urobte. Stojí za to.
Šalát Slonie žrádlo je u nás doma veľmi obľúbený. Často ho robím na raňajky alebo vtedy, keď k nám má prísť návšteva. Vďaka kombinácii horčice, kečupu, sójovej a Worcester omáčky má veľmi zaujímavú a výraznú chuť. Ak ste ho ešte nikdy neskúšali, určite tak urobte. Stojí za to.
Šalát Slonie žrádlo najčastejšie servírujem s domácim pečivom. Stávkou na istotu sú žemle, ktoré robím podľa tohto overeného receptu. Ich výhodou je to, že ich môžete použiť na rôzne spôsoby – napríklad aj na prípravu burgerov.
Šalát dokáže skvelo zasýtiť a jeho výhodou je aj to, že suroviny, ktoré doň pridáte, si môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv. Máte chuť ešte na nejaký šalát? Vyskúšajte tento pravý pochúťkový, ktorý chutí na nerozoznanie od toho kupovaného.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste