Kysnuté pudingové koláče pripravujem už roky. Doma ich máme radi najmä vďaka tomu, že majú nadýchané cesto, skvelú sladkú plnku a sú sýte. Autor: Margita Markovičová
Kysnuté pudingové koláče pripravujem už roky. Doma ich máme radi najmä vďaka tomu, že majú nadýchané cesto, skvelú sladkú plnku a sú sýte. Autor: Margita Markovičová
Pudingoše patria spolu so závinmi medzi moje obľúbené koláče z kysnutého cesta, ktoré sa na stole objavujú počas celého roka. Najlepšie chutia krátko po vytiahnutí z rúry, no mäkké a výborné vydržia niekoľko dní.
Pudingové záviny necháme vychladnúť, aby sa nám dobre krájali a puding stihol stuhnúť. Následne ich posypeme práškovým cukrom a podávame.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste