Vodové rožky sú mojím najobľúbenejším typom pečiva. Sú nadýchané a dajú sa jesť s čímkoľvek. Ja si k nim najradšej robím rôzne domáce nátierky, no viem si ich predstaviť aj ako prílohu k šalátu či hustej polievke. Autor: Milada Sumková
Vodové rožky sú mojím najobľúbenejším typom pečiva. Sú nadýchané a dajú sa jesť s čímkoľvek. Ja si k nim najradšej robím rôzne domáce nátierky, no viem si ich predstaviť aj ako prílohu k šalátu či hustej polievke. Autor: Milada Sumková
Vodové rožky sú výborné a každý, komu ich naservírujem, si pýta recept. Ich veľkou výhodou je najmä to, že cesto je nadýchané aj niekoľko dní po upečení. Robím si ich tak zvyčajne do zásoby.
Rožky chutia najlepšie krátko po upečení. Keď ich však správne uskladníte (ideálne v chlebníku alebo v nádobe s uzáverom), budú mäkké aj na druhý či tretí deň. Začalo vás baviť pečenie domáceho pečiva? Vyskúšajte okrem vodových rožkov aj tie klasické, ktoré si môžete pripraviť podľa tohto receptu.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste