Parížske rožky u nás nesmú chýbať žiadne Vianoce. Sú rýchle, jednoduché a výborné. Receptov na ne je na internete aj v kuchárskych knihách veľké množstvo. Ja už roky používam tento, podľa ktorého sa mi zakaždým podaria. Autor: Alena Borchová
Parížske rožky u nás nesmú chýbať žiadne Vianoce. Sú rýchle, jednoduché a výborné. Receptov na ne je na internete aj v kuchárskych knihách veľké množstvo. Ja už roky používam tento, podľa ktorého sa mi zakaždým podaria. Autor: Alena Borchová
Parížske rožky sú tradičným vianočným pečivom, ktoré milujú mnohí. Ja ich pripravujem aspoň 4 až 5 dní pred Vianocami, aby mali dostatok času na zmäknutie a v ústach sa dokonale rozplývali.
Parížske rožky necháme vychladnúť a následne vložíme do uzatvárateľnej nádoby. Skladujeme podobne ako medovníky, vanilkové rožky alebo linecké koláčiky – v chlade a tme.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste