Omáčka z kuracej pečene je klasikou slovenskej kuchyne. Jej príprava je jednoduchá, takže ju zvládne úplne každý. Plus skvelo chutí a vie výborne zasýtiť. Ak ju chcete vyskúšať, inšpirujte sa týmto receptom, vďaka ktorému sa vám vždy podarí. Autor: Jana Bednařová
Omáčka z kuracej pečene je klasikou slovenskej kuchyne. Jej príprava je jednoduchá, takže ju zvládne úplne každý. Plus skvelo chutí a vie výborne zasýtiť. Ak ju chcete vyskúšať, inšpirujte sa týmto receptom, vďaka ktorému sa vám vždy podarí. Autor: Jana Bednařová
K omáčke z kuracej pečene môžete servírovať rôzne prílohy. Mne sa najviac osvedčila ryža, no výraznú chuť pokrmu dokáže zjemniť aj šalát z čerstvej zeleniny. Najlepšie spravíte, keď vyskúšate viaceré kombinácie a zistíte, ktorá je pre vás tá najlepšia.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste