Trojfarebná čokoládová torta je rýchla, jednoduchá a predovšetkým veľmi dobrá. Servírovať ju tak môžete nielen v nedeľu po dobrom obede, ale pokojne aj na oslavách a stretnutiach s blízkymi.
Trojfarebná čokoládová torta je rýchla, jednoduchá a predovšetkým veľmi dobrá. Servírovať ju tak môžete nielen v nedeľu po dobrom obede, ale pokojne aj na oslavách a stretnutiach s blízkymi.
Táto čokoládovo-šľahačková torta je nadýchaná a jemná. Na prvý pohľad sa môže zdať veľmi jednoduchá, no tým, že pozostáva z troch vrstiev, kombinuje viacero chutí a zaisťuje ten najlepší chuťový zážitok.
Čokoládová torta sa dá ozdobiť hoblinami čokolády, čokoládovým toppingom alebo čímkoľvek iným podľa fantázie. Po tom, ako stuhne, ju môžeme vytiahnuť z tortovej formy, nakrájať na trojuholníky a servírovať.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste