Jednoduchá, rýchla a chutná. Jahodová sezóna je skoro na konci, a preto je čas spotrebovať zopár jahôd, ktoré mi zostali v chladničke. Určite odporúčam vyskúšať túto jahodovú roládu, ktorá je naplnená extra ľahkým krémom z mascarpone a smotany na šľahanie. Použila som aj puding bez varenia, aby bol krém hustejší, ale ak ho nemáte, nemusíte ho pridávať. Roláda bude krásne držať aj bez neho. Autor: Mineralka
Jednoduchá, rýchla a chutná. Jahodová sezóna je skoro na konci, a preto je čas spotrebovať zopár jahôd, ktoré mi zostali v chladničke. Určite odporúčam vyskúšať túto jahodovú roládu, ktorá je naplnená extra ľahkým krémom z mascarpone a smotany na šľahanie. Použila som aj puding bez varenia, aby bol krém hustejší, ale ak ho nemáte, nemusíte ho pridávať. Roláda bude krásne držať aj bez neho. Autor: Mineralka
Jahody sú do rolády ako stvorené. Perfektne ju dopĺňajú a dodávajú jej šťavnatosť. Okrem jahôd však môžete použiť akékoľvek iné ovocie. Vhodné sú aj maliny, čerešne, višne alebo čučoriedky.
Rolády sú výborným zákuskom, ktorý sa hodí na akúkoľvek udalosť. Ak by ste si chceli pripraviť aj nejakú bez ovocia, vyskúšajte túto orechovú, na ktorú nebudete potrebovať ani múku.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste