Toto je môj obľúbený jablkový koláč. Cesto jemné ako pavučinka, vnútro šťavnaté a na vrchu chrumkavá vrstva čokoládovej polevy. Tieto tri vrstvy si tak dokonale rozumejú, že snáď každý, kto dezert dostane na tanieriku si pochutí. Ak máte radi šťavnaté, kyslé a nie príliš sladké dezerty, určite odporúčam vyskúšať. Autor: Karambola
Toto je môj obľúbený jablkový koláč. Cesto jemné ako pavučinka, vnútro šťavnaté a na vrchu chrumkavá vrstva čokoládovej polevy. Tieto tri vrstvy si tak dokonale rozumejú, že snáď každý, kto dezert dostane na tanieriku si pochutí. Ak máte radi šťavnaté, kyslé a nie príliš sladké dezerty, určite odporúčam vyskúšať. Autor: Karambola
Zákusok je rýchly, jednoduchý a veľmi dobrý. Ideálny je ako ku káve, tak aj ako sladká bodka za dobrým obedom. Dokonca, prekvapiť ním môžete aj na rôznych oslavách alebo posedeniach s blízkymi, ktorí si ho určite zamilujú.
Jablká si s čokoládou perfektne rozumejú a vytvárajú dokonalý dezert, ktorý si zamilujú dospelí aj deti. Po príprave je dobré nechať koláč stuhnúť, aby sa ľahšie servíroval. Následne ho skladujte na chladnom mieste.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste