Indiánov som pripravovala už viackrát, pretože v našej rodine ide o jeden z najpopulárnejších dezertov. Okrem Vianoc sa u nás často objavujú aj bežne počas roka. Tentokrát som ich vylepšila a pod každého indiána som dala plnenú jahodovú piškótu. Výsledok bol úžasný. Autor: Jana Jančíková
Indiánov som pripravovala už viackrát, pretože v našej rodine ide o jeden z najpopulárnejších dezertov. Okrem Vianoc sa u nás často objavujú aj bežne počas roka. Tentokrát som ich vylepšila a pod každého indiána som dala plnenú jahodovú piškótu. Výsledok bol úžasný. Autor: Jana Jančíková
Či už na Vianoce nemáte čas, alebo len túžite po niečom dobrom a sladkom, indiáni sú tou najlepšou voľbou. Ich príprava nie je náročná, pričom recept si môžete upravovať presne podľa svojich predstáv.
Do čokoládovej polevy nepridávame príliš veľa tuku, aby nebola priesvitná. Ja som rozpustila štyri čokolády s približne 1 cm tuku. Pri omáčaní stačí indiána chytiť za piškótu a ponoriť špičkou dole. Ak ste koláč nechali dostatočne dlho v chladničke, sneh by mal na piškóte dobre držať a nemal by spadnúť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste