NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Hustý bravčový guľáš s knedľou z cukety
Hustý bravčový guľáš s knedľou z cukety
Recept Hustý bravčový guľáš s knedľou z cukety
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Karambola

Taký tradičný domáci obed. Pamätám si ho z čias môjho detstva. Odporúčam vyskúšať aj s hovädzím mäsom. Po prvý krát som vyskúšala aj cuketový knedlík, odporúčam všetkými desiatimi. Autor: Karambola

Karambola Karambola    ·   28.7.2023

Hustý bravčový guľáš s knedľou z cukety

Taký tradičný domáci obed. Pamätám si ho z čias môjho detstva. Odporúčam vyskúšať aj s hovädzím mäsom. Po prvý krát som vyskúšala aj cuketový knedlík, odporúčam všetkými desiatimi. Autor: Karambola

25 min
Čas prípravy
45 min
Čas varenia
Suroviny
1 ks
cibuľa
trochu
olej
6 plátkov
bravčové karé
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie
podľa chuti
červená mletá paprika
podľa chuti
guľášové korenie
2 lyžice
hladká múka
200 ml
voda
Postup receptu
Vytlačiť
25 min
Čas prípravy
45 min
Čas varenia
  1. Na rozpálenom oleji orestujeme na mesiačiky nakrájanú cibuľu. Keď máme cibuľu orestovanú, poukladáme naklepané, osolené a okorenené plátky mäsa a sprudka ich opečieme z oboch strán. 
  2. Zalejeme vodou a necháme dusiť domäkka, asi 30 minút. 
  3. Potom v troche vody rozmiešame múku a zalejeme pripravené mäkké mäso. Necháme prejsť varom. 
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár