Tento recept je pre milovníkov hrnčekových receptov. Nepotrebujete žiadnu váhu, žiadne odmerky, postačí vám iba jeden klasický hrnček s objemom 200 ml a môžete začať. Pizza cesto je niekedy veľmi zložité, je nutné cesto nechať kysnúť aj 2 hodiny (aspoň čo sa týka originálnych receptov na pizzu), ale toto je oveľa jednoduchšie a po upečení chrumká pod zubami :) Niekedy plním aj okraje údeným syrom alebo šunkou. Autor: Diabambulka
Tento recept je pre milovníkov hrnčekových receptov. Nepotrebujete žiadnu váhu, žiadne odmerky, postačí vám iba jeden klasický hrnček s objemom 200 ml a môžete začať. Pizza cesto je niekedy veľmi zložité, je nutné cesto nechať kysnúť aj 2 hodiny (aspoň čo sa týka originálnych receptov na pizzu), ale toto je oveľa jednoduchšie a po upečení chrumká pod zubami :) Niekedy plním aj okraje údeným syrom alebo šunkou. Autor: Diabambulka
Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
kuchárky - Diabambulka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste