Jednoduchá, rýchla a tak dobrá. Túto mrkvovú tortu budete mať hotovú do hodiny, takže ju môžete pripraviť kedykoľvek – cez víkend aj týždeň. Vďaka mrkve má krásnu farbu a je dokonalo šťavnatá, pričom ju perfektne dopĺňa sladká cukrová poleva. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Jednoduchá, rýchla a tak dobrá. Túto mrkvovú tortu budete mať hotovú do hodiny, takže ju môžete pripraviť kedykoľvek – cez víkend aj týždeň. Vďaka mrkve má krásnu farbu a je dokonalo šťavnatá, pričom ju perfektne dopĺňa sladká cukrová poleva. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Mrkvová torta je univerzálny zákusok, ktorý môžete spraviť kedykoľvek počas roka. Vhodný je ku káve v nedeľu alebo ako dezert na oslavy či stretnutia s blízkymi. Zvyčajne som ho robila podľa tohto receptu, no tentokrát som vynechala vajíčka, mierne zmenila ingrediencie a všetko som merala pomocou lyžíc a hrnčekov.
Mrkvovú tortu môžete pred podávaním posypať práškovým cukrom. Je však dostatočne sladká, preto tento krok môžete pokojne vynechať. Ja som ju okrem toho dozdobila ešte kyslastými lyofilizovanými malinami, ktoré skvelo kontrastovali so sladkým cestom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste