Jogurt dodáva bublanine dokonalú šťavnatosť a nadýchanosť. V spojení so sladkým ovocím vytvára ten najlepší chuťový zážitok. Ja som použila jahody, ktorých som mala doma veľké množstvo a bála som sa, že sa mi pokazia. A nemohla som urobiť lepšie. Jahodová bublanina vyšla perfektne a okamžite sa zjedla. Autor: Jana Jančíková
Jogurt dodáva bublanine dokonalú šťavnatosť a nadýchanosť. V spojení so sladkým ovocím vytvára ten najlepší chuťový zážitok. Ja som použila jahody, ktorých som mala doma veľké množstvo a bála som sa, že sa mi pokazia. A nemohla som urobiť lepšie. Jahodová bublanina vyšla perfektne a okamžite sa zjedla. Autor: Jana Jančíková
Tento recept na jahodovú bublaninu mám najradšej. Jogurt, ktorý je jeho dôležitou súčasťou, robí s múčnikom doslova zázraky. Cesto je oveľa vláčnejšie, jemnejšie a chutnejšie. Určite ho vyskúšajte.
Bublaninu nechajte vychladnúť. Potom ju nakrájajte a pred podávaním ju nezabudnite posypať práškovým cukrom. Chceli by ste s dezertom mierne zaexperimentovať? Vyskúšajte tento recept na mramorovú bublaninu s malinami, ktorá je jemná ako pavučinka.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste