Tentokrát som zvolila trošku tuhšiu smotanovú vrstvu. Pridala som aj želatínu, aby to poriadne držalo tvar a doma to zmizlo z plechu za pár minút. A to som myslela, že zostane aj na víkend. Tak to budem musieť upiecť znova niečo iné. :) Puding môžete zvoliť podľa vlastných preferencií alebo podľa toho, čo ponúka vaša skrinka. Autor: Karambola
Tentokrát som zvolila trošku tuhšiu smotanovú vrstvu. Pridala som aj želatínu, aby to poriadne držalo tvar a doma to zmizlo z plechu za pár minút. A to som myslela, že zostane aj na víkend. Tak to budem musieť upiecť znova niečo iné. :) Puding môžete zvoliť podľa vlastných preferencií alebo podľa toho, čo ponúka vaša skrinka. Autor: Karambola
Tento dezert si vás získa nielen perfektnou chuťou, ale aj zaujímavým lávovým dizajnom, ktorý bude lákať všetky pohľady. Spočiatku sa môže zdať, že ide o príliš komplikovaný recept, no pravdou je presný opak – zvládne ho aj začiatočník.
Vrch ozdobte podľa vlastnej fantázie. Použiť môžete kokos alebo hoblinky čokolády. Dokonca, vhodná je aj farebná posýpka, ktorá poteší predovšetkým tých najmenších členov rodiny.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste