Najskôr si pripravíme plnky, ktoré musia minimálne pol hodiny odpočívať v chladničke.
Pudingové prášky, cukor, kukuričný škrob zmiešame v miske a postupne prilievame mlieko. Vymiešame hladkú hmotu bez hrudiek, ktorú prelejeme do hrnca a varíme na miernom ohni, kým nedostaneme hustý puding. Odstavíme a necháme vychladnúť. Maslo vymiešame mixérom do peny, pridáme po lyžiciach uvarený puding a vyšľaháme hladký krém, ktorý rozdelíme na 3 rovnaké časti.
Do jednej pridáme mleté vlašské orechy, do druhej pridáme nad parou rozpustenú čokoládou a do tretej pridáme vanilkový cukor.
Keď máme všetky tri krémy pripravené, odložíme ich na minimálne pol hodinu do chladničky.
Pripravíme si podnos, na ktorý poukladáme sušienky. Sušienky, ktoré ukladáme dole do mlieka nenamáčame. Navrstvíme orieškový krém, poukladáme na kolieska nakrájané banány, ktoré pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nezhnedli. Poukladáme do teplého mlieka namočené sušienky, ktoré jemne zatlačíme na banány, navrstvíme čokoládový krém, znovu poukladáme banány, poukladáme namočené sušienky, navrstvíme vanilkový krém, znovu poukladáme banány a na vrch navrstvíme vyšľahanú šľahačku. Odložíme do chladničky najlepšie na celú noc. Krájame ostrým nožom.
* TIP: banány vždy pokvapkajte citrónovou šťavou - vtedy nezhnednú a zachovajú si svoju svetlú farbu.