Hovädzie stehno umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky, ktoré naklepeme. Naklepané plátky osolíme, okoreníme a z jednej strany natrieme horčicou, druhá strana sa natrie sama skladaním plátkov na seba. Cibuľu nakrájame na jemno.
Na panvici plátky z oboch strán prudko opečieme, aby sa mäso zatiahlo a zostalo šťavnaté a ukladáme ich do tlakového hrnca. Vo výpeku opečieme cibuľu /poprípade pridáme ešte trochu oleja/ a pridáme ju k mäsu. Do panvice pridáme vodu, bujón a necháme prejsť varom. Tlakový hrniec zavrieme a mäso varíme cca 30 min.
Po uvarení mäso vyberieme a omáčku zahustíme podľa potreby hladkou múkou rozmiešanou vo vode. Necháme prejsť varom a mäso vrátime do omáčky. Podávame s ryžou, zemiakovou kašou, hranolkami alebo kroketami. Dobrú chuť.